A zongoravirtuóz és a rockdobos párbaja a Coke Club színpadán

Kategória: Beszámolók

Budapest, 2011. május 23. – Havasi Balázs zongoraművész és Endi (Hooligans) közös produkciója, a Drum & Piano a Coke Club színpadán mutatkozik be először szabadtéren a nagyközönség előtt – jelentették be vasárnap este Budapesten. Az ámulatba ejtő, egyedi zenei produkció július 23-án látható és hallható Siófokon.


A Drum & Piano produkció merész ötleten alapszik, arról szól ugyanis, hogy egy klasszikus zongoraművészt és egy rockdobost „zárnak össze” egy színpadon. A két előadó nem más, mint Havasi Balázs, aki Guinness rekordot tart, mint a világ leggyorsabb zongoraművésze, és Endi, a Hooligans együttes oszlopos tagja. A két férfi két külön zenei világot képvisel, most azonban egy színpadra állnak, hogy megmutassák, lehet teljesen másként is gondolni a dobra és a zongorára, mint ahogyan eddig tettük.


„Mindig is szerettem volna létrehozni egy olyan zenei projektet, amin keresztül bebizonyíthatom, hogy a zongora nemcsak a hangszerek királynője, hanem a királya is egyben! Külön öröm, hogy ezt a különleges produkciót egy rendhagyó helyszínen, a Coke Club szabadtéri színpadán mutathatjuk be a nagyközönségnek” – mondta el Havasi Balázs.


A koncert számos meglepetést tartogat a látványos show-n és a zenei élményen túl is, ám ezekre csak július 23-án este derül fény. Már a koncert helyszíne is különleges, hiszen a színpad a Balatontól néhány méterre, a szabad ég alatt, egy fehér homokos plázson áll.


„A Coke Club mindig arra törekszik, hogy egyedi és előremutató produkciókkal lepje meg közönségét, így különösen büszkék vagyunk rá, hogy a Drum & Piano élményét nálunk élheti át a közönség. Vendégeinknek azzal is kedveskedünk július 23-án, hogy a Drum & Piano estjét ingyen élvezhetik majd végig” – nyilatkozta Szende Attila, a Coke Club vezetője.


A koncerthez ízelítőt nyújt a www.drumandpiano.com weboldalon látható videó, a siófoki fellépésről és a Coke Club további programjairól a www.cokeclub.hu oldalon található információ.

2011-06-05