Az R'n'B nyári rezidenciája: Dokk Beach

Kategória: Beszámolók

A legdögösebb sziget a Dunán

Még DJ Fatnek, a Dokk Cafe és Dokk Beach sokat látott rezidensének is elkerekedett a szeme annak az ovációnak és örömujjongásnak a láttán, ami az idei szezonnyitó első napjának legelső számát kísérte. A közönség szinte tombolt a türelmetlenségtől: a szokásos éjféli időpont helyett már fél 12-kor el kellett kezdeni a bulit, hiszen telve volt a tánctér. Frenetikus nyitány!
Kiszakadva a nagyváros szürke hétköznapjaiból, a fényben úszó, pálmafás szigeten lazítani már önmagában élmény: kör alakú, nádtetős koktélbárban kérhetjük ki italunkat, akárcsak egy trópusi szigeten, megpihenhetünk a megfelelő számú ülőgarnitúra egyikén, csobbanhatunk a medencében vagy a jacuzziban, mintha csak egy luxusvilla kertjében lennénk. Akiket vonz a Duna közelsége, díjtalanul csónakázhatnak vagy vízibicklizhetnek, a vízi mókák után megéhezve pedig igazán királyi kiszolgálásban lehet részük. A Puerto Pizzéria pincére ugyanis rendelésre áthozza a friss, házi tésztából gyúrt olasz pizzát a Dokk Beachre. Jobb, mint Ibiza!
A Dokk Beach külön érdekessége, hogy nem lehet olyan szeles, hideg idő, hogy a partiarcok a pillanat hevében ne vetnék magukat a medencébe. Ezen a zimankós hétvégén sem volt ez másként... Kell ennél többet mondanunk a Dokk Beach hangulatáról?! Ezt hallani, látni, érezni kell! Találkozunk minden pénteken és szombaton Budapest egyetlen R'n'B szigetén!

Az R'n'B úszó szigete

Fantasztikus telt házban buliztunk át a pünkösdi hosszú hétvége alatt minden éjszakát a Dokk Beachen, a főváros egyik legizgalmasabb szabadtéri klubjában, ahol a Dokk Cafe partiközönsége éppúgy nyári rezidenciájára lelt, mint a Peaches'n'Cream bulik rajongói.
Péntekenként a budai bulizók nagy kedvence, DJ Fat pörgeti a lemezeket egész éjszakán át, szombatonként pedig a Peaches'n'Cream csapata mutatja meg, hogy nem kell a "nyugati partra" utaznunk egy hamisítatlan R'n'B partiért.
Az amerikai beach-partik hangulatát varázsolják a Hajógyári Szigetre a magasba nyúló pálmafák, a vízpart simogató közelsége, a vízből feltörő színes szökőkút, a hűs medence és forró jacuzzi. A luxus-feeling azonban nem társul luxusárakkal: a Dokk Beach bárpultjai és nádtetős koktélbárja a budapesti szórakozóhelyek átlagárain kínálják finom italaikat és hűsítő koktéljaikat.
Prémium zenék, egy prémium helyen, prémium közönségnek – Dokk Beach!

2010-05-31