Fergeteges nyárzáró tüzes bombázókkal

Kategória: Beszámolók

Lángoló bárpulttal, felejthetetlen táncshow-val, és fergeteges bulival zárta a nyarat a Bacardi & Coke Mix’n’Dancers csapat. Az augusztusi, táti Összeolvadás Éjszakáján a flaires lányok nem hagyták pihenni a közönséget, folyamatosan keverték a jeges italokat és rendesen alágyújtottak a bulinak.

Táton, az Ice Beachen mintegy háromezer Bacardi & Coke fanatikus rajongta körül a pultot és a lányokat, akik táncukkal felforrósították a kissé hűvös estét.

A repülő palackok szaltói, a poharakba érkező hűs jégkockák csilingelése és a lángnyelvektől körülölelt pult tetején táncoló lányok magával ragadó show-jának felpezsdítő elegye az este előrehaladtával mind több, Cuba Librére és az élményre szomjazót csábított a bár köré.

Az egész éjszakás pörgést nem csak Bárány Attila mindig nívós DJ szettje alapozta meg, de a táncos mixerlányok is alaposan kivették a részüket abból, hogy a hangulat az egekig fokozódjon, így a partysorozat méltón zárta nyári etapját a táti bulival.

perzselő partyknak azonban koránt sincs vége, az Összeolvadás Éjszakája partysorozat szeptemberben is folytatódik – a Bacardi & Coke Bar & Stage-en és a mögött továbbra is a Mix’n’Dancerek diktálják a tempót. A buli és a lányok az ország legjobb klubjaiban és a legnagyobb fesztiválokon tűnnek majd fel, hogy mindenhová elvigyék a Bacardi & Coke Összeolvadás Éjszakájának ellenállhatatlan és semmivel sem összehasonlítható hangulatát.

A helyszínekért és további információkért, valamint az értékes nyereményekért látogasd folyamatosan az www.osszeolvadasejszakaja.hu weboldalt, és csatlakozz a www.facebook.com/osszeolvadasejszakaja klubhoz, hogy ne maradj le semmiről.

Bacardi & Coke Összeolvadás Éjszakájáról A Bacardi és a Coca-Cola majdnem tíz éve indította útjára az Összeolvadás Éjszakája turnét, melynek minden állomása felejthetetlen bulit ígér. A minden évben megújuló partysorozat idén igazán különleges formában jelentkezik.

Az Összeolvadás Éjszakáján a Bacardi & Coke Mix’n’Dancers flaires mixercsapata keveri az eredeti Bacardi & Coke Cuba Librét, pörgeti az üvegeket és az egekig a hangulatot. A lányok nem csak az akrobatikus koktélkeverésben jók: táncban is profik. Ezt időről-időre bizonyítják is a Bacardi & Coke Bar & Stage-en, a pulton, ami színpad is egyben. Az este során többször lejtenek lélegzetelállító táncot a pulton, hogy aztán visszaállva mögé ismét a legjobb italokkal szolgálják ki a lelkes közönséget.

Az amúgy is szakképzett táncos lányokat több fordulón után válogatták be a csapatba. A válogatás után több mint három hónapos felkészülés következett. Papp Tímea profi táncos, tanár és koreográfus készítette fel őket a Bacardi & Coke turnén való helytállásra, flair oktatójuk pedig Szőke Szabolcs, a Bacardi Planet mixeriskola vezetője volt. A csapat minden tagjának személyre szabottan készült el az elismert tervezők által megálmodott ruhatára, hogy az egyéniségüknek megfelelő ruhákban tudjanak még többet nyújtani a pulton és a pult mögött.

A különleges pultot kizárólag a Bacardi & Coke Összeolvadás Éjszakája számára, extrém igénybevételre tervezte meg Kövessy Szabolcs designer, belsőépítész.

A különleges bulisorozat következő állomásainak időpontjairól a http://osszeolvadasejszakaja.hu/ oldalon tájékozódhatsz.
Csatlakozz az Összeolvadás Északájának buliközösségéhez a Facebook-on is!

2010-08-30