Jay Lumen a Great Stuff Booking DJ ügynökségnél

Kategória: Hírek

Igaz a pletyka!!! Hivatalosan is megerősítést nyert a hír miszerint 2011 áprilisától Jay Lumen a méltán híres DJ ügynökség, a Great Stuff Booking csapatát erősíti. Jay egyetlen magyarként olyan nevek között kapott helyet, mint Carlo Lio, Ramon Tapia, Lützenkirchen vagy a Spektre. (Természetesen az együttműködés a magyar fellépésekre nem vonatkozik.)

Jay Lumen

Jay Lumen sikereire a közönség mellett természetesen a szakma is komoly figyelmet fordít. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Great Stuff Booking weboldalán megjelent 2011 áprilisi hír. Az infó először csak „fű alatt” és különböző fórumokon, közösségi oldalakon terjedt, hiszen eleinte senki nem hitt a szemének egy ilyen szenzációgyanús információ láttán.

Immár hivatalosan is megerősítjük: Jay Lumen 2011 áprilisától a Great Stuff Booking DJ ügynökség csapatához szerződött. Mint egyetlen magyarra a teamben, méltán lehetünk rá büszkék, hiszen olyan nevek mellett kapott helyet, mint Carlo Lio, Ramon Tapia, Lützenkirchen, Hermanez, vagy a Spektre. Jay útját tehát az új generációs DJk elitjét felkaroló ügynökség egyengeti, ahol egészen biztos helye van, hiszen tehetségét az évek során számtalanszor bizonyította, mind toplistás helyezéseivel, mind világ körüli és hazai fellépéseivel.

Az ügynökségi szerződés már nagyon érett, mivel egy ilyen kvalitású tehetségek mellett ritkán szoktak elmenni a zeneipar hátterét képező zenei ügynökök. Természetesen ez az együttműködés az ügynökség számára nagyon komoly feladatot nem jelent, hiszen Jay Lumen turnénaptára így is tele van külföldi fellépésekkel. (Az együttműködés a hazai bulikra persze nem vonatkozik). Ugyanakkor a profi menedzsment minden művész számára nagyon fontos, legyen szó a művészetek bármely ágáról. Remélhetőleg Magyarországon is eljön az az idő, amikor a művészeknek csak saját önkifejezésükre kell koncentrálniuk és az úgynevezett háttérmunkák terhét, egy abban profi team leveszi a vállukról.

Nos, Jay Lumen ebben is irányt mutat hazánknak, hiszen úgy néz ki, hogy ezek az úgynevezett terhek immár nem nehezednek rá.

„Természetesen óriási megtiszteltetés ez és új lehetőségek kapuja a számomra. - válaszol kérdésünkre Jay – Remélem, hogy innentől tényleg kizárólag a zenélésre koncentrálhatok, ami igencsak megkönnyítené az életemet. Az meg, hogy egy ilyen impozáns csapatba kerülhettem már csak hab a tortán. ”

Jay, mint láthatjuk továbbra is megőrizte szerénységét, ám mi inkább azt mondhatjuk, hogy a csapat számára legalább annyira megtisztelő Jay Lumen személye. Továbbra is sok sikert hazánk üstökösének…!

A kapcsolódó bejelentést Ti is megnézhetitek a Great Stuff Booking oldalán.

www.greatstuff-booking.com

2011-05-02