Jay Lumen az Amsterdam Dance Eventen is tarolt

Kategória: Beszámolók

Jay Lumen idén az Amsterdam Dance Event keretein belül a legendás Loveland Festival speciális rendezvényén pörgetett. Olyan nevekkel játszhatott együtt, mint Joris Voorn, Sebastien Leger, Secret Cinema, stb…

Úgy tűnik az idei év kétségtelenül az új generációs nevek sikerétől volt hangos az Amsterdam Dance Eventen. Míg a WMC testvérének tartott holland, évente jelentkező rendezvénysorozaton a klasszikus nagy nevek gyakran igencsak bukdácsoltak bulijaikkal, addig egyértelműen látszik, hogy a közönség figyelmének fókuszába teljes mértékben a friss tehetségek kerültek.


Hazánk Jay Lumenje is ebben a körben került ki a Loveland fesztivál által szervezett speciális ADE, 3 termes megapartijára, ahol leginkább az új generációs nevek kerültek előtérbe. Gondoljunk akár az utóbbi 3 évben a csúcsra került Joris Voornra, vagy Egbertre, de sorolhatnánk. Nem mellesleg a Loveland, Hollandia egyik legjelentősebb fesztiválja, mely évről évre több tízezer embert vonz a nyári szezonban. Így, aki az általuk szervezett egy-egy bulin megfordulhat, az biztosan tudhatja, hogy neve már jelent valamit a szakmában.


Nos mint arról már beszámoltunk Jay az idei évben Joris Voornnal és Sebastien Legerrel turnézik, mint ahogy az ADE esetében is egy stage-en zenéltek, óriási sikerrel. A jegyek már a bulit megelőző hét péntekén mind elfogytak, tehát a teljes teltház biztosítva volt mindhárom terem tekintetében. Ekkora sikerrel még a szervezők sem számoltak. A Loveland ADE Specialt tulajdonképpen Jay nyitotta meg szettjével. A pontos koreográfia részeként az első szám hangjaira nyíltak meg a terem kapui és az addig kívül, kígyózó sorokban toporgó közönség pár perc alatt teljesen ellepte a nagytermet. Jay szettjét olyannyira értékelte a közönség, hogy annak végeztével a backstage bejáratánál sorban álltak, csakhogy egy fotót készítsenek vele.


Mindemellett mind tudjuk az ADE nagymértékben a szakma fellegvára is egyben, ahol mind a DJk és Producerek, mind a háttérben dolgozó szervezők, zenei ügynökök lehetőséget kapnak a találkozásra. A szakmai háttér figyelmét természetesen ez a party sem kerülte el. Jay Lumen miután a közönség fotó és autogram igényeit kielégítette meglehetősen megtisztelő információt kapott terem stage managerétől. 3 úriember is beszélni kívánt vele.


Ez a bizonyos 3 úriember mind egy-egy meglehetősen komoly DJ ügynökségtől érkezett, akik Jay szettjét hallva ajánlatot tettek a jövőbeni együttműködésre. Mondanunk sem kell, hogy egy ilyen ajánlat, haza DJ/Producer esetében ritka, mint a fehér holló, épp ezért óriási szenzációnak és egyben lehetőségnek számít.


„Az egész ADE fantasztikus élmény volt, beleértve a bulit is, ám a legnagyobb meglepetést mégis ezek az ajánlatok okozták.” – mondta Jay – „Tudtam persze, hogy az Amsterdam Dance Event a kapcsolatok építéséről is szól, de ilyen konkrét ajánlatokra nem is számítottam. Óriási meglepetés volt. Most kezdhetem törni a fejem, hogy merre lépjek tovább, hiszen mindhárom ajánlat meglehetősen kedvező lehetőségeket tartogat.”


Csak így tovább Jay…!

2010-11-05