Judei Jay: Harmony lemezbemutató az A38-on

Kategória: Hírek

Harmony cimmel jelenik meg a jellegzetes hangú Judie Jay első, önálló szólóalbuma, melynek bemutatója május 12-én lesz az A38 hajón. A belépőjegy fejében pedig nem csak egy fergeteges bulin vehetünk részt, hanem egy ajándék-cd formájában magát a hanganyagot is hazavihetjük.


Judie-t és az ő jellegzetes hangját többek között a Pluto Projectből, a The Caslo Samplesből, a Zagarból és a Beat Disből ismerhettük, ezúttal azonban a Secta Chameleonos Máté Szabolccsal vállvetve, közösen készítették el a triphoppos és elektros stílusjegyeket is felvonultató Harmony-t. A tizenegy számot tartalmazó lemez a DDK és a Chameleon Records közös gondozásában jelenik meg ez év május 12-én.


Az albummegjelenéssel egy időben lemezbemutató koncert is lesz, melyet a budapesti A38 hajón 21 órás kezdettel rendeznek. Az est folyamán olyan neves zenészek lesznek Judie segítségére, mint Staindl Gergő (gitár), Rika Konaka (háttér vokál) vagy maga Máté Szabolcs (producer). A fénytechnikáért és a vetítésért ezúttal is Totó és a Kiégő Izzók felel, a hangosításról pedig Németh Marci gondoskodik. Judie Jay és zenekara után Dj Infraghandi áll majd a lemezjátszók mögé.


A belépő az A38 jegyirodájában kapható elővételben 1000 forintos, a koncert napján pedig 1500 forintos áron. A jegyekért cserébe nem csak egy felejthetetlen koncert-élményben lehet részünk, hanem egy ajándék Harmony cd-t is hazavihetünk magunkkal. A Hajóra érdemes pontosan érkeznünk, hiszen a lemezeket egyelőre csak limitált példányszámban sokszorosították.

2011-05-03