Szerepelj a VOLT Fesztivál reklámjában!

Kategória: Hírek

Közösségi reklámkampányon dolgozik a VOLT Fesztivál szervező csapata. Felhívásukban arra buzdítják közönségüket, rövid videóüzeneteket töltsenek fel a fesztivál Facebook-oldalára. A beküldött kisfilmekből vágják majd össze az idei VOLT televíziós és internetes reklámfilmjét. A kisfilmeket május 15-ig várják.


A vállalkozó kedvüeket arra kérik a VOLT szervezői, szerezzenek egy jó minőségű kamerát, vagy telefont, és megfelelő fényviszonyok mellett otthon, utcán, vagy akár a kocsmában, egyedül, vagy társaságban, lehetőleg minél lelkesebben mondják el, kiket várnak a legjobban a VOLT idei kínálatából, egészítsék ki még azzal, hogy honnan érkeznek, és természetesen a VOLT Fesztivál neve is jó, ha elhangzik az üzenetekben.


A felhíváshoz a Proud ügynökség “oktatófilmet” is készített, ebből kiderül az is, hogy a beküldési határidő meglehetősen feszes: május 15. éjfél.


A VOLT Fesztivál szervezőitől nem idegen az ehhez hasonló, közösségformáló, a résztvevők sokszínűségét bemutató kampány. Pár éve “Mi vagyunk a VOLT!” címmel a közönség fényképeit felvonultató plakátokkal hirdették a fesztivált, akkor több ezren vettek részt az akcióban.


Részletek: www.volt.hu, www.facebook.com/voltfesztival

2011-05-09