Náksi Attila üzenete a Soundról

Kategória: Hírek

presspresso

„A múltra büszkének kell lenni, de nem abból kell élni, hanem a jövőbe kell tekinteni” – Náksi Attila üzenete a Soundról (videó!)

Náksi Attila nulladik napon reggel hatkor fejezte be Balaton Soundos dj szettét, másnap délután négykor Stereo Palmaként ő nyitotta a nagyszínpados fellépők sorát. DJ-ként évtizedek óta járja az éjszakát, de a Brunner Zsolttal közös Dance Mania kiadó élén most már ő maga felel a fiatal tehetségek felkarolásáért is. „Ha Náksi Attilaként játszom, az csak régi zenéket jelent, akár a Budapest Parádés időszakot, vagy egy picit hátrébb is léphetünk, a Soho Partys időszakba,de a Sound közönségének jó részének fogalma sincs, hogy az valaha létezett. A Stereo Palma viszont abszolút a mai modern elektronikus zene, a klub-, illetve a fesztivál zenék keveréke. Én igazából ezt szeretem, ezt élvezem. Mindig azt mondom, hogy a múltra nagyon büszkének kell lenni, de nem abból kell élni, hanem a jövőbe kell tekinteni zeneileg.” – magyarázza Náksi Attila a saját nevén és a Stereo Palma alteregó alatt adott fellépések különbségét. 

Azonban nem csak előadóként igyekszik trendszetter lenni, Dance Mania nevű elektronikus zenei kiadóként segíti hazai, vagy akár külföldi megjelenéshez az ifjú reménységeket, így a Soundon is nyitott füllel jár - ezúttal épp a Jana Stégen kaptuk el. Nagy adag szorgalomra, sok tehetségre, vidámságra és egy rakat szerencsére van szüksége szerinte mindenkinek, aki komolyan kezdeni akar valamit az életével, de további kulisszatitkokba is beavatta azokat, akik esetleg az elektronikus zene terepén tervezgetik jövőjüket.

Itt hallhatjuk: 

 

2015-07-19